השאירו את הפרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!
החברה מייבאת ציוד איכותי למגוון שימושים ולמטבחים בגדלים ובמבנה משתנים.מעבר לייבוא של מיטב הציוד המקצועי, מתמחה חברת קיטשן דיפו בליווי פרויקטים החל משלבי ההקמה הראשונים ועד סיום הפרויקט. מרגע שנוצר הקשר עם החברה ילוו הנציגים והמומחים שלה את הלקוח עד לסיום ההצטיידות וההפעלה המוצלחת שלו. מובן מאליו שחברת קיטשן דיפו תלווה את הלקוח המרוצה.
תכנון והתאמת ציוד למטבח הנמצא בשלבי הכנה הוא אולי השלב החשוב ביותר. מטבח המשרת מסעדה או מטבח תעשייתי חייב להיות יעיל, ולהפיק את המרב מכל סנטימטר מרובע של המטבח. לפיכך חייבים לבחון בשלב הזה בדיוק את תהליכי העבודה הצפויים, את המיקום הטוב ביותר של הציוד ואת ההתאמה שלו לאופי הפעילות. מומלץ בשלב הזה להתייעץ עם המומחים של חברת קיטשן דיפו.
המומחים של חברת קיטשן דיפו הם בעלי ניסיון בהקמה וליווי של פרויקטים ומטבחים גדולים ויכולים לתרום רבות גם להקמת פרויקטים חדשים.
מגוון הציוד והמוצרים שמייבאת החברה הוא רחב, ואת מרבית הפריטים והציוד, החל מציוד כבד כמו תנורים ומקררים וכלה בכלים קטנים יותר, ניתן לקבל בגדלים שונים, בהתאם לגודל המטבח ובהתאם לכמות המנות שאמורות לצאת מדי יום ויותר מכך – בהתאם לסוג ההסעדה. (מנות אישיות, מזנונים, אירועים).
המטבח הוא למעשה פס ייצור של מזון. המומחים שלנו יסייעו בתכנון תהליך הייצור מרגע קבלת חמרי הגלם במטבח, עבור דרך העיבוד שלהם, בישול הארוחה והאחסון שלה וכלה בהוצאת המנה הסופית ללקוחות הסועדים. ציוד מתאים הממוקם בדיוק במקום הנכון הוא המפתח להצלחה.
מטבחים תעשייתיים עובדים ברמה וברובד שונים לגמרי מבחינת כמות הפריטים העוברים מדי יום במטבח ומבחינת כמות המנות היוצאות ממנו מדי יום. כאן באה לידי ביטוי יותר מהכול איכות הציוד והמוצרים למטבח והאפשרות לתכנן את המטבח בצורה מודולארית. להקציב שטח גדול יותר לאחסון אם מדובר במטבח המוציא מנות רבות החוצה או שטח גדול יותר לבישול למטבח המוציא כמות רבה יותר של מנות בו זמנית. גם כאן תבוא לידי ביטוי המומחיות והמקצועיות של חברת קיטשן דיפו. הסוד הגדול הוא לשאול את השאלות הנכונות. התשובות כבר תימצאנה.
שעות פעילות:
ימים א'-ה' : 9:00-17:00
יום ו' : בתיאום מראש
טלפון משרד:
פקס: 03-7166111
מיקוד: 5959237
WhatsApp us