הגיע הזמן להחליף את סכיני מטבח שלכם
במסעדות רבות נהוג להחזיק במטבח אוסף של סכיני מטבח ששייכות למסעדה. לרוב, מדובר בסכיני מטבח ברמה בסיסית ביותר, שעושים את עבודתם ותו לא. לעומת זאת,
במסעדות רבות נהוג להחזיק במטבח אוסף של סכיני מטבח ששייכות למסעדה. לרוב, מדובר בסכיני מטבח ברמה בסיסית ביותר, שעושים את עבודתם ותו לא. לעומת זאת,
אין ספק שהיום רוב המזון שאנו צורכים הן כחומרי גלם והן כמוצר צריכה סופי, הוא מוצר מקורר שמאוחסן באיזה שהוא סוג של מקררי ויטרינה שעונה
כל בית עסק שהמטרה שלו למכור מזון, להגיש או להכין מזון, כמו קפיטריה, מלונות, חברת קייטרינג, ועוד, יחזיק במקום מקפיא תעשייתי עומד שישמור על הטריות
פעם היו רק מקררים ומקפיאים עומדים, היום בגלל דרישות של עסקים רבים וגם לצרכי עיצוב חלל העסק, יש גם מקפיא שוכב, המאפשר ללקוחות וגם לבעלי
אחד הסיוטים הכי גדולים של כל עסק שמספק מוצרים התלויים בקירור, זה שהמקרר יתקלקל. מקררים תעשייתיים מקולקל הוא גם הפסד כלכלי גדול וגם כאב ראש
סכיני מטבח יפניות, הן הסכינים הטובות ביותר בעולם ולא רק הן. מסורת חישול הפלדה וייצור סכינים בעבודת יד ביפן כוללים גם ייצור של סכיני קצבים
תחזוקת סכינים יפניות בעיקר, מתבצעת באמצעות השחזה לעתים יום יומית. לכל שף יש את הרגלי ההשחזה שלו ואת אבן משחזת שלו. יש הנוהגים להשחיז את
מקרר נירוסטה תעשייתי הוא אחד ממוצרי החשמל הכבדים ביותר ועל מנת להעבירם ממקום למקום נדרשת מקצועיות רבה וניסיון רב בתחום. בזמן שיש כאלו שישכרו את
דרכה של סכין שף יפנית, זו שחוצה את דג הטונה לכל אורכו בדיוק של מילימטר ונמכרת היום בכל העולם, נוצרה מסתבר בגלל אבטלה…בשנת 1876 החליט
בתי מלונות, מחזיקים בציוד תעשייתי רב וכבד, בלעדיו לא ניתן לתפעל את בית המלון. ציוד תעשייתי עבור בתי מלון הנרכש מותאם באופן אישי לאופן ההתנהלות
שעות פעילות:
ימים א'-ה' : 9:00-17:00
יום ו' : בתיאום מראש
טלפון משרד:
פקס: 03-7166111
מיקוד: 5959237
WhatsApp us