אבן משחזת
תחזוקת סכינים יפניות בעיקר, מתבצעת באמצעות השחזה לעתים יום יומית. לכל שף יש את הרגלי ההשחזה שלו ואת אבן משחזת שלו. יש הנוהגים להשחיז את
תחזוקת סכינים יפניות בעיקר, מתבצעת באמצעות השחזה לעתים יום יומית. לכל שף יש את הרגלי ההשחזה שלו ואת אבן משחזת שלו. יש הנוהגים להשחיז את
מקרר נירוסטה תעשייתי הוא אחד ממוצרי החשמל הכבדים ביותר ועל מנת להעבירם ממקום למקום נדרשת מקצועיות רבה וניסיון רב בתחום. בזמן שיש כאלו שישכרו את
דרכה של סכין שף יפנית, זו שחוצה את דג הטונה לכל אורכו בדיוק של מילימטר ונמכרת היום בכל העולם, נוצרה מסתבר בגלל אבטלה…בשנת 1876 החליט
בתי מלונות, מחזיקים בציוד תעשייתי רב וכבד, בלעדיו לא ניתן לתפעל את בית המלון. ציוד תעשייתי עבור בתי מלון הנרכש מותאם באופן אישי לאופן ההתנהלות
אם עד לפני זמן מה יכולנו למצוא מקרר שמיועד לתצוגה של מזון, רק במקומות כמו קונדיטוריה או בתי קפה למיניהם, היום אפשר למצוא מקרר ויטרינה
לכל בית עסק שמוציא מזון או מוכר מזון כמו מרכול, מסעדה, מעדנייה, בר, סופר, בית מלון וכו', מחזיק ציוד מסחרי שמכיל גם מקררים מסחריים. אלו
תעשייה חזקה נשענת על כוח אדם איכותי ובמקביל – על ציוד שמאפשר ייצור ועמידה ביעדי אספקה כמו אספקת מקררים. ולא רק ציוד המיועד לייצור נדרש
מקרר תעשייתי 2 דלתות עוזר לקירור של כל מזון וכל מוצר שהוא תעשייתי כמו תרופות וכו', יבקש את הטמפרטורה הנכונה על מנת לשמור אותו טרי
כל בית עסק שהמטרה שלו למכור מזון, להגיש או להכין מזון, כמו קפיטריה, מלונות, חברת קייטרינג, ועוד, יחזיק במקום מקפיא תעשייתי עומד שישמור על הטריות
אחד השיקולים הראשונים של עסק שמחזיק מזון בתוכו יהיה הגודל וסוג המקררים והמקפיאים שידרשו למקום. מקפיא שוכב קטן הוא רכוש יקר שתופס מקום בחלל ובעיקר
שעות פעילות:
ימים א'-ה' : 9:00-17:00
יום ו' : בתיאום מראש
טלפון משרד:
פקס: 03-7166111
מיקוד: 5959237
WhatsApp us