המקפיא השוכב הינו מוצר נדרש למגוון עסקי המזון, החל ממסעדות, חדרי אוכל, מעדניות או קייטרינגים. המקפיא מאפשר לשמור על טריות המוצרים, בין אם הם בשריים ובין אם הם חלביים, בשילוב של אפשרות תצוגה מקסימה ושובת לב. מעבר לכך, מקפיא שוכב יכול להתאים לכל גודל חלל קיים, מכיוון שהוא אינו תופס מקום רב, אך עדיין משמש ככלי שיווקי לתצוגה משתנה ומתחלפת.

עיצובו של המקפיא השוכב

את המקפיא אפשר להזמין בעיצובים מגוונים, חדשניים, אשר יתאימו לאווירת החלל הקיימת. בדרך כלל, ההמלצה היא להתייעץ עם מעצב פנים או אדריכל, בכדי לשמור על הקו הססגוני אשר הותווה לחנות או למסעדה. מקפיא שוכב עשוי לשמש כטריגר ללקוחות הרבים לקנות את המוצרים המוצגים בו, ולכן ראוי כי הוא ימוקם בחלל מרכזי או באזורים של תחלופת מבקרים. יש לברר בטרם הקנייה על החברה המייצרת, אמינותה, איכות היצור ושביעות רצון לקוחות אחרים מהמקפיאים הקיימים. רכישת מקפיא שוכב או מספר מקפיאים, מסתמנת לעיתים כרכישה יקרה, אולם עלות זו משתלמת לטווח הארוך.

קיבולת ואפסון 

בדרך כלל, הקיבולת הסטנדרטית של מקפיא שוכב היא כ-500 ליטר. ישנן מסעדות או מטבחים תעשייתיים אשר משתמשים במקפיאים אלה או במקרר מעדנייה כעמדות עבודה של הטבחים, ובכך חוסכים להם את הריצה למקררי הבשר הגדולים. המקפיא יכול לאפסן בשר וחומרי גלם אחרים, הן למטרות תצוגה, והן למטרות עבודה שוטפת. הרושם אשר הוא עושה על הלקוחות הוא של מסעדה או מקום אשר שומר על טריות מוצריו, ועל בריאות לקוחותיו. מקפיא שוכב עשוי להכיל מוצרים רבים במגוון גדלים. את פנים המקפיא, יכול הלקוח לבחור על פי דרישותיו הספציפיות, אשר יתאימו למידות ולגדלים הנדרשים על פי סוג עיסוקו וחומרי הגלם איתם הוא עובד, כדאי לרכוש אותו בחברה המתמחה במוצרים כגון מקררים מסחריים ומציעה מגוון רחב של מוצרים לעסקים קטנים או גדולים כמו קיטשן דיפו.

מאפייניו של המקפיא השוכב

מבין מאפייניו של המקפיא וסמליו המרכזיים, אפשר למנות את השקיפות. חלונות הראווה של המקפיא, אשר דרכם יכולים הלקוחות ליהנות מתצוגה מקסימה של חומרי גלם, ולהתרשם מטריותם היא זו המקנה לו את היתרון השיווקי החשוב. מעבר לכך, המקפיא שומר על המוצרים מפני הקפאה או הפשרה מהירים, אולם יש לנטר את הטמפרטורה הקיימת בו לעיתים קרובות. כמו כן, לקוחות אשר רואים את המקפיאים בחלל החנות, מודעים לנהלי עבודה מסודרים וטובים יותר של אנשי הצוות. מאפיינים נוספים, ספציפיים לדרישות השונות, יכולים להיות נדונים עם היצרנים, לשם העלאת הפתרונות הטובים והמספקים ביותר.

למידע נוסף אודות: מקרר חלביה | מקרר מעדניה | מקפיא תעשייתי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן